Program Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji v roce 2010

6. 10. 2010 Autor: Jana Fiedlerová

Týden vzdělávání dospělých se v Královéhradeckém kraji uskuteční v termínu od 8. do 12. listopadu 2010. Zde naleznete informace o programu.

Cílem Týdne vzdělávání dospělých 2010 (dále jen TVD) v Královéhradeckém kraji je seznámit veřejnost s významem a možnostmi celoživotního učení, motivovat k dalšímu vzdělávání a nabídnout konkrétní vzdělávací příležitosti dalšího vzdělávání v kraji. Chceme rovněž zdůraznit význam dalšího vzdělávání pro zvyšování kvalifikace, produktivity, uplatnění a udržení se na trhu práce a nastolit se zaměstnavateli dialog o potřebách a přínosech dalšího vzdělávání.

Zadavatelem akce je Královéhradecký kraj, organizačně TVD v Královéhradeckém kraji zajišťují Úřady práce v Královéhradeckém kraji (Hradci Králové, Jičíne, Náchodě, Rychnově nad Kněžnou a Trutnově). Na Týdnu vzdělávání dospělých spolupracuje také Asociace institucí vzdělávání dospělých, pod jejíž záštitou se Týdny vzdělávání dospělých v České republice pořádají.

Záštitu nad Týdny vzdělávání dospělých převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a nad Týdnem vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc.

Týden vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji nabídne zájemcům z řad široké veřejnosti zaměstnavatelů, poskytovatelů vzdělávání dospělých a zaměstnavatelů celou řadu aktivit:

  • Ukázkové kurzy a semináře pro veřejnost
  • Dny otevřených dveří poskytovatelů dalšího vzdělávání
  • Kulaté stoly věnované aktuálním tématům (firemní vzdělávání, kariérové poradenství, finanční gramotnost, vzdělávání dospělých současný stav a perspektivy)
  • Bohatý doprovodný program

Na níže uvedených odkazech naleznete podrobný program Týdne vzdělávání dospělých v jednotlivých okresech:

Hradecko

Jičínsko

Náchodsko

Rychnovsko

Trutnovsko

Účast na veškerých akcích je pro Vás zcela bezplatná!

V případě dalších dotazů se obracejte na:

PhDr. Janu Sýkorovou, vedoucí oddělení poradenství Úřadu práce v Hradci Králové

+420 950 116 322, e-mail: jana.sykorova@hk.mpsv.cz