Program Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji v roce 2009

6. 10. 2009 Autor: Jana Fiedlerová

Týden vzdělávání dospělých se v Královéhradeckém kraji uskuteční v termínu od 2. do 6. listopadu 2009. Zde naleznete jeho kompletní program.

Cílem akce je i v letošním roce přiblížit veřejnosti význam a možnosti celoživotního učení, motivovat k celoživotnímu učení, nabídnout konkrétní vzdělávací příležitosti dalšího vzdělávání v kraji (dát možnost poskytovatelům vzdělávání dospělých prezentovat své vzdělávací produkty), zdůraznit význam dalšího vzdělávání pro zvyšování kvalifikace, uplatnění a udržení se na trhu práce a nastolit se zaměstnavateli dialog o potřebách dalšího vzdělávání.

Zadavatelem Týdne vzdělávání dospělých 2009 je Královéhradecký kraj. Dodavatelem komplexního organizačního zajištění společnost Centrum andragogiky s.r.o. Na celé akci se rovněž významně podílí Univerzita Hradec Králové.

Týden vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji nabídne zájemcům z řad zaměstnavatelů, poskytovatelů vzdělávání dospělých i široké veřejnosti celou řadu aktivit:

  • Ukázkové vzdělávací kurzy, přednášky a semináře
  • IV. regionální konferenci věnovanou tématu rozvoj lidských zdrojů v Královéhradeckém kraji
  • Veletrh poskytovatelů vzdělávání dospělých

Účast na veškerých akcích je pro Vás zcela bezplatná!

Bližší informace o programu Týdne vzdělávání dospělých naleznete na www.tvd.blog.cz  a www.centrumandragogiky.cz .

V případě dotazů se obracejte na:

Danielu Kábrtovou, ředitelku akcí pro veřejnost (Centrum andragogiky s. r. o.)

+420 774 695 284, e-mail: daniela@centrumandragogiky.cz 

Zášitu nad Týdnem vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji v roce 2009 převzal hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc.

Soubory ke stažení