DOBRÁ RADA NAD ZLATO 2009 - Soutěž zaměřená na aktivity pro rozvoj lidských zdrojů

10. 6. 2009 Autor: Jana Fiedlerová

Dne 9. června 2009 vyhlásil Národní vzdělávací fond, o.p.s., v návaznosti na Inspirační databanku pro rozvoj lidských zdrojů www.Topregion.cz., pátý ročník soutěže zaměřené na aktivity rozvoje lidských zdrojů s názvem "DOBRÁ RADA NAD ZLATO" pro rok 2009 s podtitulem: Partnerství jako cesta ke změně.

Do soutěže se mohou přihlásit podnikatelé, firmy, obce a města, neziskové organizace a státní i veřejné instituce se svými projekty, realizovanými nebo alespoň zahájenými, které pomáhají rozvoji lidí v regionu. Může jít o zajímavé počiny, dobré zkušenosti, aktivity, nebo o jednorázové akce v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Přihlásit do soutěže se zájemci z Královéhradeckého kraje mohou prostřednictvím krajské rady pro rozvoj lidských zdrojů (viz e-mail níže) nebo prostřednictvím adresy soutez@topregion.cz .

S ohledem na skutečnost, že do soutěže lze z každého kraje ČR nominovat maximálně sedm projektů, o jejichž konečném výběru rozhoduje příslušná krajská rada pro rozvoj lidských zdrojů, doporučujeme pro přihlášení zvolit první variantu, tj. přihlásit se právě prostřednictvím Rady pro rozvoj lidských zdrojů Královéhradeckého kraje. V tomto případě zašlete přihlašovací formulář do 1. srpna 2009 na adresu jfiedlerova@kr-kralovehradecky.cz.

Podrobnosti soutěže včetně informací o minulých ročnících naleznete na http://www.topregion.cz/soutez a v níže uvedené tiskové zprávě Národního vzdělávacího fondu, o. p. s.

Soubory ke stažení