Workshop Digitální technologie ve stavebnictví

24. 1. 2018 Autor: Petra Hnátová

Dne 31. 8. 2017 se na Střední průmyslové škole stavební v Hradci Králové uskutečnil workshop z cyklu Digitální technologie ve stavebnictví I: Aplikace a dokumentace pro stavebnictví provozované pod operačním systémem Windows 10.

Dne 31. 8. 2017 proběhl workshop z cyklu DIGITÁLNÍ TECHNOLOGIE VE STAVEBNICTVÍ (I). Jednalo se o prakticko-teoretické pojetí workshopu zaměřeného na využití systému WINDOWS 10 pro účely stavebnictví. Workshop byl veden formou diskuze prolínající se se skupinovou prací účastníků pod vedením Ing. Jana Langa (mediátora zastřešujícího propojení pedagogické a zaměstnavatelské sféry) a jeho kolegy, kteří společně diskuzi i skupinovou práci korigovali. Účastníci byli zapojeni do sdílení zkušeností také v souvislosti se zpětnou vazbou ze zaměstnavatelského prostředí.

Účastníci ocenili především diskuzi a sdílení zkušeností v domácím prostředí. Role mediátorů, kteří diskuzi vedli, byla velmi prospěšná, neboť tyto zajistili propojení na zaměstnavatelské prostředí a vytvořili kreativní prostředí pro brainstorming pedagogů a seznámení se s novinkami a novými postupy, které lze při výuce snadno využít.


Pozvánka na workshop Digitální technologie ve stavebnictví (pdf, 104 kB, 15.8.2017 10:12)



Logo OP VVV