Workshop Gastronomie současnosti I

15. 11. 2017 Autor: Petra Hnátová

Novinky v oblasti gastronomie z pohledu výroby bezpečných pokrmů

Dne 18. 10. 2017 se na Střední škole gastronomie a služeb, Masarykovo nám. 2, 509 27 Nová Paka uskuteční workshop z cyklu Gastronomie současnosti.

V případě zájmu vyplňte závazný přihlašovací formulář za každou osobu, který najdete na: https://goo.gl/forms/7j2uF8EQsiHy3uCt2, nejpozději do 11. 10. 2017. Další informace budou zasílány pouze přihlášeným účastníkům.

Učitelé odborných předmětů a odborného výcviku gastronomických škol se blíže seznámí formou sdílení vlastních zkušeností pod vedením lektora s novinkami v oblasti gastronomie z pohledu výroby bezpečných potravin/pokrmů – značení, skladování, příjem surovin, výroba tj. dodržování provozní a osobní hygieny, nakládání s odpady, legislativa a přístup dozorových orgánů, dále se zorientují v aktuálních novinkách v oblasti společného stravování, značení potravin atd.


Workshop Gastronomie současnosti I (pdf, 328 kB, 15.11.2017 14:32)



Logo OP VVV