Projekt KAP se opět spolupodílí na broumovské pedagogické konferenci

17. 6. 2019 Autor: Petra Hnátová

V benediktinském klášteře v Broumově se ve dnech 19.–20. září 2019 uskuteční konference s názvem Učení pro život. Otázka, na kterou budeme společně hledat odpovědi pro letošní ročník, zní: „Co to znamená (se) učit spolu?“. Smyslem konference je setkání a společné učení pedagogů, odborníků, rodičů a dalších, koho téma zajímá. Proto i motto konference zní „Propojme své myšlenky“.

Po oba dny vystoupí řada zajímavých lektorů, jako je například Anna Hogenová, Anna Zelenková, Viktorie Dolinská, Jitka a Miroslav Hřebečtí, Silvie Lauder a Petr Nutil a mnoho dalších. Účastníci se mohou těšit na řadu zajímavých přednášek i workshopů. Chybět nebude ani doprovodný program, který zajistí ZUŠ z regionu. Přihlašování probíhá prostřednictvím online přihlášky.

Konferenci pořádají místní akční skupiny Stolové hory, z. s., Mezi Úpou a Metují, z. s., Broumovsko+, z. s., ve spolupráci s Královéhradeckým krajem v rámci projektů MAP 2 – místních akčních plánů rozvoje vzdělávání v ORP Náchod, ORP Jaroměř a ORP Broumov a KAP – krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji.

Program konference a další informace naleznete na www.konference-broumov.webnode.cz.


Za organizační tým konference:

Jana Vanišová

Koordinátor pro komunikaci a aktivity projektu

Rozvoj vzdělávání na Náchodsku - MAP 2

Logo OP VVV