Moderní gastrotechnologie
Pozvánka na workshop Moderní gastrotechnologie – správná příprava roast beef, zajímavosti vaření sous vide, dynamické zpracování ovoce a zeleniny v rámci cyklu Gastronomie současnosti.
Dne 28. 3. 2018 se ve Školicím středisku GAST-PRO s. r. o., TRUTNOV uskuteční workshop na téma „Moderní gastrotechnologie“.
Cílem workshopu je nabídnout účastníkům:
- efektivní a zábavné využití nejnovějších trendů v moderní gastrotechnologii
- zajímavé náměty a praktické postupy pro práci se žáky
- sdílení zkušeností mezi pedagogy a odborníky z praxe
V případě zájmu vyplňte závazný přihlašovací formulář, který najdete na: https://goo.gl/forms/EcyRgNdpUUzEf9u53, nejpozději do 21. 3. 2018.
Moderní gastrotechnologie (pdf, 430 kB, 9.3.2018 11:45)
Pozvánka