Informační seminář pro žadatele k 1. výzvě programu INTERREG EUROPE

30. 4. 2015 Autor: Roman Klíma

Ministerstvo pro místní rozvoj jako národní koordinátor programu INTERREG EUROPE v České republice připravuje Informační seminář pro žadatele o podmínkách 1. výzvy programu.

Seminář se uskuteční dne 6. května 2015 od 10:00 hod. v Praze 1, Opletalova ulice 29.

Případní zájemci o seminář se mohou zaregistrovat na odkazu http://www.strukturalni-fondy.cz/cs/Jak-na-projekt/Vyzvy-a-akce-(1)/INTERREG-EUROPE/Informacni-seminar-k-programu-INTERREG-EUROPE nejpozději do 30.4. 2015. Je nutno uvést celé jméno, organizaci a e-mail.

Semináře se budou účastnit také zástupci Společného sekretariátu programu INTERREG EUROPE z francouzského Lille, kteří v rámci semináře umožní zájemcům individuální konzultace projektových záměrů.

Zájemci o individuální konzultace musí zaslat vyplněný tzv. "Project Idea Feedback Form" na tento email: info@interregeurope.eu.

Počet individuálních konzultací je omezen a pouze ti, kteří zašlou vyplněnou "Project Idea Feedback Form" a zaregistrují se ke konzultaci na odkazu http://www.interreg4c.eu/interregeurope/nationalevents, budou moci konzultovat svůj projektový záměr se zástupci Společného sekretariátu z Lille.

Konzultace budou probíhat v anglickém jazyce a je možné se registrovat do 28.4. 2015.

Balíček pro žadatele programu je ke stažení zde: http://www.interreg4c.eu/interregeurope/callforproposals.

Další informace o programu: http://www.s-f.cz/cs/Fondy-EU/2014-2020/Operacni-programy/OP-INTERREG-EUROPE.


Soubory ke stažení