Přidejte se k charitativní cyklistické jízdě!

14. 3. 2018 Autor: Tomáš Záviský

Informace o mezinárodním sportovně-charitativním projektu "Na kolem dětem".

Již za 8 dnů (10. 6. 2011, cca v 11:15) překročí hranice Královéhradeckého kraje peloton cyklistů vedený známým jezdcem na vysokém kole Josefem Zimovčákem. Cyklistická jízda napříč Českou a Slovenskou republikou je součástí 2. ročníku mezinárodního sportovně-charitativním projektu "Na kolem dětem". Cílem tohoto projektu je nejen finanční pomoc a podpora onkologicky nemocných dětí, ale také veřejná debata a snaha poukázat na problematiku onkologických onemocnění a permanentní připomínání důležité úlohy sportu a zdravého životního stylu v našich životech.

V Královéhradeckém kraji zastaví peloton 10. 6. cca v 11.45 hod. na náměstí v Jičíně. Další krátká zastávka bude v Lázních Bělohrad a poté peloton pojede směr Hradec Králové. V Předměřicích nad Labem bude seřadiště dětí na kolech a poté peloton dorazí do Hradce Králové - Šimkových sadů, kde se uskuteční celodenní sportovní akce Nordic Walking. Druhý den tj. 11. 6. 2011 vyrazí peloton na IV. - královskou etapu: Hradec Králové - Praděd - Karlova Studánka.

Připojit se k pelotonu můžete i Vy - a to virtuální účastí v pelotonu na stránkách projektu, nebo osobní účastí. Podporu projektu můžete vyjádřit i dalšími způsoby: partnerstvím na projektu, zakoupením trička NA KOLE DĚTEM, zakoupením náramku NA KOLE DĚTEM, aktivní účastí v pelotonu, nebo jen šířením informací o projektu mezi vaše přátele a známé.

Další informace o projektu najdete v přiložené tiskové zprávě a na webových stránkách projektu http://www.higbic.cz.

Soubory ke stažení