Zlatý oříšek Královéhradeckého kraje – Dvůr Králové nad Labem 2017

2. 6. 2017 Autor: Martina Svatoňová

Po roce je tu opět šance pro všechny talentované a šikovné děti ve věku od 6 - 14 let, které jsou z Královéhradeckého kraje, a které vytvořily nebo učinily něco výjimečného, dosáhly úspěchu nebo vynaložily mimořádné úsilí v kterémkoli oboru nebo zájmové oblasti (např. tanec, fyzika, hra na hudební nástroj, modelářství, záchranářství, biologie, zpěv, včelaření, minigolf, orientace v mapách, šachy, pomoc seniorům, skákání na trampolíně, programování a mnoho dalších).

Děti a dětské kolektivy se můžou od 1. června 2017 přihlásit do 3. ročníku soutěže Zlatý oříšek Královéhradeckého kraje, který opět pořádá Dům dětí a mládeže JEDNIČKA, Dvůr Králové nad Labem za podpory Královéhradeckého kraje a ve spolupráci s městem Dvůr Králové nad Labem. Děti mohou získat nejen finanční, ale i všestrannou podporu pro aktivity, ve kterých jsou něčím mimořádnými. Zlatý oříšek má v naší zemi mnohaletou tradici.

A jak se tedy to této soutěže přihlásit?

Prostřednictvím elektronické přihlášky na webu www.zlatyorisek.cz/kralovehradeckykraj. Děti může přihlásit do soutěže kdokoli - rodič, učitel, trenér nebo i děti samotné. Přihlašovat se můžete až do 31.8.2017, kdy bude příjem přihlášek ukončen. Slavnostní finále zlatého oříšku Královéhradeckého kraje proběhne v neděli 8. října 2017 v Hankově domě ve Dvoře Králové nad Labem.

Bližší informace naleznete od 1. 6. 2017 na: http://www.zlatyorisek.cz/kralovehradeckykraj