Specializační studium pro školní metodiky prevence - Klinika adiktologie

16. 2. 2015 Autor: Dita Kosová

Klinika adiktologie 1. LF UK a VFN v Praze od 19. 3. 2015 otevírá další kurz specializačního studia určeného školním metodikům prevence. Vzdělávání bude probíhat jednou za měsíc ve dvoudenních blocích. Ukončení kurzu: říjen/listopad 2016. Cena studia je 13500 Kč, nyní lze získat slevu (viz příloha).

Většina výuky probíhá v prostorách Kliniky adiktologie (Apolinářská 4, Praha 2 anebo U Nemocnice 4, Praha 2). Těšit se můžete na přednášky PhDr. Lenky Skácelové, PhDr. et Mgr. Veroniky Martanové, Ph.D., Mgr. Milana Černého, Mgr. Romana Gabrhelíka, Ph.D. aj.

Přihlašování je možné přes portál Akademie celoživotního vzdělávání zdravotníků, www.acvz.cz,(v pravé svislé liště odkaz s datem 19.3.) Podrobnosti lze získat na http://www.acvz.cz/detail-vzdelavaci-akce/511-Specializacni-studium-pro-skolni-metodiky-prevence-2015.

Kapacita kurzu je 25 osob. V případě dotazů je možné se obracet na koordinátorku studia prostřednictvím mailu czv@adiktologie.cz.

Přihlašovat na Studium se mohou také absolventi bakalářského programu, nicméně funkci metodika prevence je možno vykonávat až po ukončení studia magisterského. Využijte této možnosti, pokud funkci školního metodika prevence zastáváte a chcete si prohloubit své znalosti a dovednosti, kompetence v této oblasti.

Soubory ke stažení