Seminář "Kočičí zahrada"

10. 4. 2013 Autor: Dita Kosová

Seminář „Kočičí zahrada“ se uskuteční dne 18. 6. 2013 na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje. Lektorkami budou PhDr. Lenka Skácelová a Mgr. Markéta Exnerová.

Jedná se o program rozvoje sociálních dovedností dětí v rámci prevence rizikového chování, a to formou příběhů z kočičí zahrady. Primárně je určen žákům 2-3. tříd ZŠ. Autorkami metodiky pro učitele jsou Mgr. Markéta Exnerová, Bc. Tereza Kaufová, PhDr. Lenka Skácelová.

Metodika vznikla díky evropskému projektu VYNSPI, více informací včetně metodiky můžete nalézt na internetových stránkách kliniky adiktologie. Metodika je tvořena 12 kapitolami, které mají dějovou linii. Metodika zabere zhruba 25 vyučovacích hodin.

Po dohodě s Dr. Skácelovou a Mgr. Exnerovou bude pro zájemce v max. počtu 25 osob uspořádán dne 18. 6. 2013 seminář na KÚ KHK. V současné době je tento projekt pilotní, do budoucna by měl získat akreditaci.

Metodika je dostupná z http://www.adiktologie.cz/cz/articles/detail/19/3942/Kocici-zahrada-Rozvoj-socialnich-dovednosti-deti-v-ramci-prevence-rizikoveho-chovani-Metodika-pro-ucitele

Přihlásit se můžete na e-mail: dkosova@kr-kralovehradecky.cz  v termínu do 22. 5. 2013 - návratka je součástí přílohy.

Tato nabídka byla současně rozeslána do škol.

Soubory ke stažení