KAM, z. s. - nabídka seminářů pro ZŠ i SŠ

28. 3. 2017 Autor: Dita Kosová

Vít Pospíšil, lektor preventivních programů pod Sion - Nová generace, přichází s jarní nabídkou jako lektor organizace KAM, z.s., která nyní prochází certifikací primární prevence a v rámci pilotáže nabízí na jaro 20% slevu.

CO NABÍZÍ?

1) Všechny programy pro první stupeň jsou dvouhodinové (Můžu být dobrým kamarádem, Já na bráchu, brácha na mě, Jak zvládat školu, Jak mít lepší vztahy v rodině atd.) -více časového prostoru, účast třídního učitele.

2) Na druhém stupni a v prvních ročnících SŠ je kromě programů o šikaně, kyberšikaně a rizikového sexuálního chování také nový program "Pít či nepít" zabývající se problematikou prevence alkoholu a jiných závislostí.

3) Pro střední školy pak speciálně nabízíme etický program, který se hodí do ZSV, ČJ či Dějepisu - "Co dělá lidské jednání dobrým?", který byl připraven doc. PhDr. Janem Háblem.

4) A jelikož se blíží Velikonoce, nabízíme speciální velikonoční program, který připomíná tradiční křesťanské hodnoty naší země. Tento program je možný mít pro první stupeň, tak i v upravené formě pro druhý stupeň.

Ceny za jednotlivé programy přímé prevence jsou za jednotnou částku 600 Kč/2 vyučovací hodiny, v jarní nabídce při objednání do 15.4. pak s 20% slevou za 480,-/program.

Volné termíny (vždy ÚTERÝ a ČTVRTEK) můžete nalézt na odkaze: https://www.google.com/calendar/embed?src=u8c1ul2t2n6323qfqt56bo1cp4%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Prague

V případě zájmů či dotazů se na mne neváhejte obrátit.

Vít Pospíšil, tel. 603 183 494. e-mail: vit.pospisil@gmail.com

KAM z.s.