Regionální seminář projektu Rozhoduj o Evropě

23. 3. 2017 Autor: Martin Odl

dovolte mi Vás informovat o regionálním semináři projektu Rozhoduj o Evropě, který pořádáme dne 20. 4. na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje. Projekt je určen studentům středních škol z Královéhradeckého kraje. Organizátory akce jsou Úřad vlády ČR a síť regionálních Eurocenter ve spolupráci se Zastoupením Evropské komise v ČR, EUTIS o.p.s. a Centrem pre európsku politiku.

Dobrý den,

ráda bych Vás informovala o regionálním semináři projektu Rozhoduj o Evropě, který pořádáme dne 20. 4. 2017 na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje. Projekt je určen studentům středních škol z Královéhradeckého kraje. Organizátory akce jsou Úřad vlády ČR a síť regionálních Eurocenter ve spolupráci se Zastoupením Evropské komise v ČR, EUTIS o.p.s. a Centrem pre európsku politiku.

Regionální semináře jsou otevřeny studentům všech typů středních škol, přičemž ti nejaktivnější získají hodnotné ceny a budou následně vybráni pro účast na pětidenní simulaci institucí Evropské unie v Brně a konferenci v Bratislavě. Rádi bychom Vás tímto způsobem oslovili a požádali Vás o předání informací o projektu školám v regionu. Pro účast na semináři stačí vyplnit přihlašovací formulář na adrese: https://goo.gl/guCvWP, anebo napsat e-mail na: akce@eutis.cz. Účastníci regionálního semináře budou mít hrazené cestovné (do Hradce Králové a zpět), občerstvení je zajištěno.

Hlavním cílem projektu Rozhoduj o Evropě je přispět ke zvýšení účasti mladých lidí na veřejném dění, zejména s ohledem na dění celoevropské, a zároveň zapojit více mladých lidí do dialogů o politice a společenských otázkách. Stejně tak usilujeme i o dosažení hlubší informovanosti o fungování a kompetencích institucí Evropské unie a o propojení aktivních mladých lidí nejenom v rámci regionů, ale i celé České republiky a Slovenska.

Další informace k semináři naleznete v přiloženém průvodním dopise a na specializovaném webu www.rozhodujoevrope.cz v sekci Regionální semináře.

Předem děkuji za spolupráci a přeji hezký den,

Mgr. Renata Černilovská


regionální koordinátor informačních aktivit o Evropské unii | Eurocentrum Hradec Králové

Odbor komunikace o evropských záležitostech Úřadu vlády ČR

Soukenická 54/8 (budova RegioCentra Nový pivovar)

500 03 Hradec Králové

tel.: 495 817 877

e-mail.: cernilovska.renata@vlada.cz

http://hradeckralove.eurocentra.cz

Soubory ke stažení