Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Výzvy k partnerství
  3. Erasmus + Key Action 1 Vzdělávání dospělých, alternativně program Nordplus Adult nebo Nordicko baltický mobilitní program

Erasmus + Key Action 1 Vzdělávání dospělých, alternativně program Nordplus Adult nebo Nordicko baltický mobilitní program

Publikováno: 23.10.2015 , Autor: Aneta Holečková

Název: Erasmus + Key Action 1 Vzdělávání dospělých, alternativně program Nordplus Adult nebo Nordicko baltický mobilitní program
Stručný popis: Švédská Obec Götene hledá evropské partnery (hostitelské organizace), kteří mají zájem o účast v projektu v rámci programu Erasmus + Key Action 1 Vzdělávání dospělých, alternativně program Nordplus Adult nebo Nordicko baltický mobilitní program .

Projekt je zaměřen na výměnu zkušeností a znalostí o tom, jak jiní pracují s rozvojem jejich obecní úřadu tím, že vytvoří více zákaznicky orientované servisní středisko pro občany.

Nejsou k dispozici pro hostitelské organizace žádné finanční prostředky, ale je zde samozřejmě možnost pro benchmarking a pro návštěvu Gotenské obce v budoucnu.

Další informace: Projekt je zaměřen na výměnu zkušeností a znalostí o tom, jak obecní úřady vytváří zákaznicky orientované servisní středisko pro občany. Hlavní aktivitou projektu budou aktivity v rámci mobilit a praktických stáží pro zaměstnance, kde odborníci z obecních úřadů budou navštěvovat partnery v Evropě, kteří pracují v podobném oboru. Odborník by měl schopný prostřednictvím výměny zkušeností nejen schopen zlepšit a rozvíjet své pracovní metody doma, ale také přispět svými zkušenostmi ze švédského systému na danou organizaci. Projekt přispěje při uspokojování potřeb vzdělávání dospělých v Evropě, poskytuje potřebné nástroje pro zaměstnance pracující v oblasti vzdělávání dospělých zvýšením základních dovedností dospělých.
Určeno pro: Götene hledá spolupráce s partnery (místními úřady, neziskovými organizacemi, soukromými firmami, atd) v Evropě, kteří:

- mají zkušenosti jak řešit své službyi, pokud jde o služby a informace poskytované občanům

- znají metodu nebo mají dobrou zkušenost s touto výzvou - zejména prostřednictvím aktivního zapojení místních obyvatel a místní komunity

- mají schopnost pracovat s touto problematikou z dlouhodobého hlediska s evropskými partnery

Deadline: 22/12/2015
Kontakt: Name: Charlotta Lövgren

Title/profession: Communication Strategist

E-mail: Charlotta.Lovgren@gotene.se

Telephone: +46 511-38 60 47

Address: Torggatan 4 , SE-533 80 Götene

Website: www.gotene.se

Originální dokument ke stažení:

PDF     Erasmus + Key Action 1 Vzdělávání dospělých, alternativně program Nordplus Adult nebo Nordicko baltický mobilitní program  (1MB)

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.