Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Výzvy k partnerství
  3. INTERREG Europe – MASS-FOR-GROW – Udržitelné a účinné využívání místní biomasy a podpora souvisejícího obchodního modelu pro inteligentní růst v rámci

INTERREG Europe – MASS-FOR-GROW – Udržitelné a účinné využívání místní biomasy a podpora souvisejícího obchodního modelu pro inteligentní růst v rámci

Publikováno: 28.4.2016 , Autor: Kateřina Kuthanová

Stručný popis: Cílem tohoto projektu je usnadnit udržitelné a účinné využívání biomasy za účelem získání energie z obnovitelných zdrojů a produktů vysoké přidané hodnoty, posílit tak ekonomiky malých a středních podniků z evropských regionů, jež tuto energii a produkty vyrábí, a to zejména v jejich venkovských oblastech.
Další informace: Již zapojenými partnery jsou: Diputación Provincial de Jaén (regionální orgán veřejné správy, Španělsko) – vedoucí partner; CITOLIVA – „Technologické centrum olivového háje a olivového oleje“ (soukromá nezisková nadace, Španělsko).
Určeno pro: Regionální a národní orgány veřejné správy působící v oblasti zemědělství, lesního, potravinářského průmyslu a/nebo průmyslu životního prostředí.

Univerzity nebo jiný druh výzkumných organizací, které se specializují na obnovu biomasy.

„Poradenští partneři“ jsou vítáni.

Deadline: (deadline nestanoven)
Kontakty: Antonio Castillo – Diputación Provincial de Jaén, Španělsko

acastillo@dipujaen.es , +34 953248000, extension 1052

Carmen Capiscol – CITOLIVA, Španělsko

ccapiscol@citoliva.es

+34 953221130

Originální dokument ke stažení:

PDF    INTERREG Europe – MASS-FOR-GROW – Udržitelné a účinné využívání místní biomasy a podpora souvisejícího obchodního modelu pro inteligentní růst v rámci  (1MB)

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.