Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Výzvy k partnerství
  3. INTERREG Europe 2016 – Posílení výzkumu, technologického rozvoje a inovací – Laboratoř „Softwarového inženýrství a internetové technologie (SEIT)“

INTERREG Europe 2016 – Posílení výzkumu, technologického rozvoje a inovací – Laboratoř „Softwarového inženýrství a internetové technologie (SEIT)“

Publikováno: 25.4.2016 , Autor: Kateřina Kuthanová

Stručný popis: Laboratoř „Softwarového inženýrství a internetové technologie (SEIT)“ na Kypru má zájem zúčastnit se jako partner v konsorciu návrhu projektu v rámci programu INTERREG Europe 2016, prioritní osa 1: „Posílení výzkumu, technologického rozvoje a inovací“.
Další informace: Laboratoř „SEIT“ má rozsáhlé zkušenosti s praktickým využitím informačních a komunikačních technologií v celé řadě oblastí, jako je například e-Health, e-Business, e-Government, e-Learning, dále v záležitostech spojených s životním prostředím a se spotřebou energie, jakož i s problematikou podnikání a inovací. Tato laboratoř se podílela již na několika projektech financovaných EU, včetně několika Rámcových programů, Programu H2020 a dvou Interreg IVC. Díky tomu, že je Kyperská univerzita primární státní univerzitou v zemi, má navíc úzké vztahy s místními, regionálními a národními autoritami a tvůrci politik, kteří mohou být k účasti na návrhu programu INTERREG vyzváni.
Deadline: 13. května 2016
Kontakt: Kontakty: George A. Papadopoulos – Kyperská univerzita E-mail: george@cs.ucy.ac.cy
Originální dokument ke stažení:

PDF    INTERREG Europe 2016 – Posílení výzkumu, technologického rozvoje a inovací – Laboratoř „Softwarového inženýrství a internetové technologie (SEIT)“  (1MB)

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.