Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Výzvy k partnerství
  3. FIGEST – „Italská federace tradičního sportu a her“ hledá partnery k vytvoření partnerské spolupráce v rámci připravované výzvy Erasmus+ Sport

FIGEST – „Italská federace tradičního sportu a her“ hledá partnery k vytvoření partnerské spolupráce v rámci připravované výzvy Erasmus+ Sport

Publikováno: 19.4.2016 , Autor: Kateřina Kuthanová

Stručný popis: Projekt je zaměřen na vylepšení a propagaci her a tradičních sportů v Evropě s důrazem na jejich vysoký stupeň přístupnosti a využitelnosti a jejich důležitou funkci z hlediska sociálního začleňování, integrace a boje proti diskriminaci. Navíc si tento projekt klade za cíl šířit a podporovat znalosti o možnostech jednotlivých her a tradičních sportů ve vztahu k tělesnému, duševnímu a motorickému vývoji člověka.
Další informace: Po partnerech se žádá, aby již měli (nebo o něj požádali ve stanovené lhůtě) PIC kód (identifikační číslo účastníka), který získají registrací do systému URF (Unique Registration Facility) přes Účastnický portál (databáze žadatelů).

Dále se po partnerech žádá, aby zaslali vyjádření zájmu do 30. dubna 2016 a to na kontakt uvedený níže. Vyjádření zájmu musí být zasláno e-mailem, který by měl obsahovat stručný popis partnera (včetně webové stránky, místa, adresy, úplného názvu, atd.) a možný přínos plánovaných aktivit.

Určeno pro: Místní nebo regionální subjekty; místní, regionální, národní sportovní svazy; dobrovolná sdružení působící v oblasti sportu; organizace podporující hodnoty a zásady pohybových aktivit; organizace působící v oblasti vzdělávání/odborné přípravy mládeže; TSG organizace/sdružení. Seznam není úplný, prosíme, abyste si zobrazili přiložený návrh projektu.
Deadline: 12. května 2016 – 12h
Kontakt: Mrs Irene Falocco, EU Policy expert

Tel: (+39) 0744 220853

E-mail address: irene@mindsrl.it

Mss Giulia De Santis, junior expert

E-mail address: giulia@mindsrl.it

Originální dokument ke stažení:

PDF    FIGEST – „Italská federace tradičního sportu a her“ hledá partnery k vytvoření partnerské spolupráce v rámci připravované výzvy Erasmus+ Sport  (1MB)

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.