Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Partneři kanceláře
  3. VŠTE - Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

VŠTE - Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

VŠTE - Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Publikováno: 4.7.2014 , Autor: kancelář Brusel

VŠTE zaměřuje svou činnost především na realizaci profesních bakalářských studijních programů v prezenční i kombinované formě studia v délce 3 - 4 roky. Realizace profesních bakalářských studijních programů je podpořena součinností podnikatelských subjektů v regionu. Dalšími prioritami činnosti VŠTE je aplikovaný výzkum, zavádění inovačních technologií a transfer znalostí do oblastí, které jsou aktuální a klíčové především pro potřeby regionu.

Na VŠTE se nyní nachází celkem šest kateder. Jedná se o katedru strojírenství, katedru dopravy a logistiky, katedru stavebnictví, katedru ekonomiky a managementu, katedru přírodních věd a katedru cizích jazyků. V této sekci se o katedrách dozvíte veškeré informace.

Každý rok na VŠTE probíhá velké množství zahraničních mobilit, jak zaměstnanců, tak studentů. Univerzita je zapojená do programu Erasmus+, v rámci kterého můžou studenti absolvovat studijní pobyty na partnerských univerzitách a pracovní stáže v zahraničí. Studenti VŠTE mají možnost vykonat 2-3 měsíční stáž právě v Kanceláři stálého zastoupení Jihočeského a Královéhradeckého kraje  v Bruselu. 

VŠTE získala několik certifikátů a ocenění. Mimo jiné například prestižní ocenění Evropské komise DS Label na období 2011-2014 nebo ocenění v soutěži Českých 100 nejlepších.

Kontakt:

Vysoká škola ekonomická a technická v Českých Budějovicích

Okružní 517/10

370 01 České Budějovice

+420 387 842 108 (studijní oddělení)

+420 387 842 144 (kancelář rektora)

+420 387 842 111 (podatelna, recepce)

Více o VŠTE naleznete zde.

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.