Studijní cesta představitelů hospodářské komory z regionu Banát v KHK

19. 6. 2013 Autor: Kateřina Kupečková

V termínu 16.-19.6.2013 se v rámci projektové aktivity uskutečnila 3. studijní cesta představitelů hospodářské komory regionu Banát a regionální rozvojové agentury Banát v Královéhradeckém kraji.

Projekt je realizován ve dvou fázích. V první fázi projektu dojde k realizaci studijních návštěv srbských partnerů v KHK. Ve druhé fázi projektu bude realizována studijní návštěva představitelů KHK do regionu Banát.

V rámci třetí návštěvy Královéhradecký kraj navštívil náměstek mistra pro regionální rozvoj a místní samosprávu Srbské republiky, předseda hospodářské komory Pančevo, podpředseda hospodářské komory Pančevo, zástupci města Pančevo a představitelé regionální rozvojové agentury Banát.

Cílem návštěvy bylo seznámení srbských partnerů s činností a působením hospodářské komory na české straně - formou prezentací, školení, výměny konkrétních zkušeností, s cílem vyhledávání platforem pro budoucí spolupráce.

Srbští partneři navštívili krajskou hospodářskou komoru Královéhradeckého kraje, seznámili se s její strukturou, činnostmi a realizovanými projekty. Mimo jiné navštívili společnost ELLA - CS, s.r.o. - výrobce unikátních zdravotnických výrobků a firmu Step Trutnov specializující se na výrobu a dodávky špičkových technologií v oblasti energetiky a tepelné techniky.

Srbská delegace též navštívila Velvyslanectví Srbské republiky v Praze a Českou rozvojovou agenturu.

Fotogalerie