Stavební práce a publicita pro Centra odborného vzdělávání Královéhradeckého kraje

5. 8. 2009 Autor: Centrum EP

Výzva k podání

Evidenční číslo:  75/2009
Typ zakázky:  VZ podlimitní
Předmět: 

Stavební práce a publicita pro Centra odborného vzdělávání Královéhradeckého kraje

Odbor KÚ/organizace:  oddělení školství
Zástupce zadavatele:
Centrum EP
Soukenická 54
500 03 Hradec Králové
Způsob zadání:  Otevřené řízení
Datum zveřejnění:  5.8.2009
Datum podání nabídek:  31.8.2009 v 9:00 hodin
Místo podání nabídek:  Centrum EP
Ing. Martin Hubáček, 
Velké náměstí 1 
500 03 Hradec Králové
Kontaktní osoba:  Ing. Jana Štěrbová (sterbova@cep-rra.cz)
Centrální adresa:  60034782
Poznámka:  -

Odpovědi na dotazy

1. Dotaz

Na předaném CD s dokumentací chybí výkazy výměr pro část technika prostředí staveb – prosíme o doplnění.

Výkazy výměr pro část technika prostředí staveb nejsou k dispozici. V této souvislosti Vás odkazuji na zadávací dokumentaci, bod 13.2. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny, odstavec čtvrtý v pořadí, který pojednává o situaci, kdy uchazeč při zpracování nabídkové ceny zjistí, že některé položky, které vyplývají z projektové dokumentace, nejsou uvedeny ve slepém rozpočtu.

2. Dotaz

Ve výkazu výměr se odvoláváte na popis prvku značené T1 –T19 – konstrukce truhlářské, S11 – 22 plastové konstrukce, Z1 – 16 ocelové konstrukce, H1 – 15 hliníkové konstrukce, P1 – 14 dveře s PO, S1 – 2 rohože, S3, S17 skleněné zábradlí a další – takto označené prvky ve výkresové části nejsou – prosíme o doplnění tabulek PSV prvku.

Tabulky PSV prvku nejsou k dispozici. V této souvislosti Vás opět odkazuji na zadávací dokumentaci, bod 13.2. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny.

3. Dotaz

Prosíme o zaslání položkových výkazů výměr (slepých rozpočtů) na objekt SO 01 a SO 02A na Centrum odborného vzdělávání v lesnictví pro řemesla ZTI, ÚT, VZT, kompletní SLABO a SILNOPROUDOU ELEKTROINSTALACI. Dále prosíme o poskytnutí podkladů pro relevantní ocenění jednotlivých elektro-rozvaděčů na všechny stavby – objekty výše uvedené VZ nebo odhad nákladů stanovený projektantem části elektro.

Položkové výkazy výměr (slepé rozpočty) na objekt SO 01 a SO 02A na Centrum odborného vzdělávání v lesnictví pro řemesla ZTI, ÚT, VZT, kompletní SLABO a SILNOPROUDOU ELEKTROINSTALACI nejsou k dispozici. Podklady pro relevantní ocenění jednotlivých elektro-rozvaděčů na všechny stavby - objekty veřejné zakázky nebo odhad nákladů stanovený projektantem části elektro také nejsou k dispozici. V této souvislosti Vás odkazuji na zadávací dokumentaci, bod 13.2. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny, odstavec čtvrtý v pořadí, který pojednává o situaci, kdy uchazeč při zpracování nabídkové ceny zjistí, že některé položky, které vyplývají z projektové dokumentace, nejsou uvedeny ve slepém rozpočtu.

Soubory ke stažení