Soutěž Hackathon Královéhradeckého kraje 2022 se blíží, zájemci se mohou přihlásit do 6. října

29. 9. 2022

Královéhradecký kraj připravuje druhý ročník soutěže zaměřené na vývoj webových aplikací s názvem Hackathon Královéhradeckého kraje 2022. Uskuteční se 13. října v prostorách Fakulty informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové. Zájemci se mohou přihlásit do 6. října.

Soutěž Hackathon Královéhradeckého kraje 2022 je určena pro studenty středních škol (gymnázia, střední odborné školy a střední odborná učiliště), konzervatoří, vyšších odborných škol nebo vysokých škol. Maximální počet soutěžících je 40 osob. Do registračního formuláře se přihlašují celé týmy.

Oficiální přihlášení do soutěže je možné do 6. října na webu www.datakhk.cz/pages/hackathony.

Soutěž Hackathon Královéhradeckého kraje 2022 se blíží, zájemci se mohou přihlásit do 6. října

Spolupořadatelem je Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové, hlavním partnerem je firma Unicorn Systems a.s. a partnerem soutěže je firma MoroSystems Software Development s.r.o. Na spolupráci se dále podílí firma Quadient Technologies Czech s.r.o.

Záštitu nad touto soutěží udělil 1. náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Pavel Bulíček, ředitel odboru strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstva vnitra ČR Ing. Mgr. David Sláma a ministr pro evropské záležitosti doc. PhDr. Mikuláš Bek, Ph.D.