Podpora cestovního ruchu v kraji: Konference i nový newsletter

19. 9. 2014

Královéhradecký kraj ve spolupráci s Retour, o. p. s. pořádají další ročník Konference na podporu regionálního cestovního ruchu, tentokrát na téma „Využití kulturního a historického dědictví k podpoře cestovního ruchu Královéhradeckého kraje“. Také vyšlo první zářijové číslo nového Newsletteru Královéhradeckého kraje.

VI. ročník Konference na podporu regionálního cestovního ruchu na téma: „Využití kulturního a historického dědictví k podpoře cestovního ruchu Královéhradeckého kraje“ se uskuteční 23. září 2014 od 9 do 16 hodin v budově Regiocentra Nový pivovar v Hradci Králové.

Konference je určena pro zástupce měst a obcí, pracovníky informačních turistických center, pracovníky muzeí. Registrace na konferenci: retour.cz@email.cz. Bližší informace v pozvánce.

Dále má svou premiéru nový Newsletter Královéhradeckého kraje, který informuje o novinkách a zajímavostech v cestovním ruchu v našem regionu. Jeho vydávání je zahájeno toto září a Newsletter bude vycházet každé dva měsíce. Ke stažení bude vždy na stránkách www.kralovehradeckyregion.cz. Aktuální číslo hledejte v příloze pod článkem.

Soubory ke stažení