Regionální kancelář povzbudí kongresovou a incentivní turistiku v kraji

18. 1. 2017

V Královéhradeckém kraji funguje regionální kancelář pro kongresovou a incentivní turistiku - Hradec Králové Region Convention Bureau. Vznikla na základě dohody Královéhradeckého kraje, Statutárního města Hradec Králové a Hradecké kulturní a vzdělávací společnosti s.r.o. Hlavním cílem kanceláře je jednotná prezentace subjektů poskytujících zázemí pro kongresovou a incentivní turistiku a také marketingová propagace Královéhradeckého kraje na poli MICE (= Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions).

Činnost kanceláře probíhá ve spolupráci s agenturou CzechTourism a jejím projektem Czech Convention Bureau. Hradec Králové Region Convention Bureau by svou činností rádo přispělo ke zvýšení zájmu o Královéhradecký kraj v MICE sféře, a tím i k navýšení počtu MICE akcí v kraji.

Hradec Králové Region Convention Bureau zajišťuje podporu při plánování kongresových a podobných akcí a asistenci při přípravě doprovodných programů. Samozřejmostí je poskytnutí kompletních informací o kongresových a školicích prostorách a souvisejících službách v Královéhradeckém kraji. Mezi další poskytované služby patří například organizace press a fam tripů či prohlídkových cest, vydávání propagačních materiálů a prezentace na veletrzích cestovního ruchu.

V červnu 2016 byly spuštěny webové stránky www.micehkregion.com, kde návštěvník nalezne nejen informace o regionu a jeho jednotlivých oblastech, ale také online katalog s přehledem MICE zařízení v kraji. V neposlední řadě zde lze využít možnosti vyplnění poptávkového formuláře, na jehož základě bude klientovi sestavena nabídka na akci dle zadaných požadavků. Webové stránky jsou pro zahraniční návštěvníky k dispozici v anglickém i německém jazyce. V říjnu 2016 kancelář vydala i tištěný katalog Hradec Králové Region Convention Catalogue, který představuje aktuální nabídku konferenčních prostor v Královéhradeckém kraji.

Využijte poradenské služby kanceláře Hradec Králové Region Convention Bureau. Neváhejte a uspořádejte svou akci právě v Královéhradeckém kraji!

VÝZVA

Subjekty z Královéhradeckého kraje nabízející služby v oblasti MICE a mající zájem o spolupráci, propagaci na webových stránkách a uveřejnění v propagačních materiálech se mohou hlásit na na e-mail mice@hradecko.eu

Zařízení musí splňovat 2 následující kritéria:

 mít k dispozici základní technické vybavení (dataprojektor, promítací plátno, wi-fi)

 mít k dispozici sál s minimální kapacitou 40 osob při divadelním uspořádání

KONTAKT:

Hradec Králové Region Convention Bureau

Městská hudební síň

Zieglerova 91, 500 03 Hradec Králové

+420 702 197 657

mice@hradecko.eu

www.micehkregion.com