Záplavové území významného vodního toku Tichá Orlice, změna z.ú. v ř. km 0,00 až 1,73 na k.ú. obcí: Albrechtice n.O., Týniště n.O. a Žďár n.O.

8. 10. 2020 Autor: admin admin

Krajský úřad Královéhradeckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství jako věcně a místně příslušný vodoprávní úřad změnil, na základě podkladů předložených Povodím Labe, státní podnik, opatřením obecné povahy, vydaným pod zn. (čj.) KUKHK – 16124/ZP/2020 - 5 dne 30. září 2020, záplavové území a nově vymezil aktivní zónu záplavového území významného vodního toku Tichá Orlice v ř. km 0,00 až 1,73 na katastrálním území obcí: Albrechtice nad Orlicí, Týniště nad Orlicí, Žďár nad Orlicí.

Nezbytnou součástí opatření obecné povahy je mapový podklad k novému stanovení záplavového území a novému vymezení aktivní zóny záplavového území významného vodního toku Tichá orlice ve výše uvedeném území, opatřené schvalovací doložkou (razítkem s vyznačením dne stanovení). Zveřejněné mapové podklady slouží pro seznámení veřejnosti s rozsahem záplavového území a k jeho dalšímu využití, např. jako podklad pro povodňové plány obcí, pro územní plány obcí a další.

Soubory ke stažení