2004 :: Výsledky 1. a 2. kola dotačního řízení

23. 3. 2004 Autor: odbor sociálních věcí

Výsledky 1. a 2. kola dotačního řízení v programu podpory nestátním neziskovým subjektům poskytujících sociální služby na území Královéhradeckého kraje. Přehled přidělených částek je uveden v přílohách.

Královéhradecký kraj

vyhlašuje

výsledky 1. kola dotačního řízení v programu podpory nestátním neziskovým subjektům poskytujících sociální služby na území Královéhradeckého kraje. Přehled přidělených částek je uveden v příloze.

Všechny projekty, které přišly po termínu uzávěrky 1. kola dotačního řízení byly přeřazeny do 2. kola. Organizace, které tyto projekty podaly, žádáme o kontrolu, zda mají všechny náležitosti požadované ve 2. kole řízení. Jakékoliv případné změny v projektu je také nutné nahlásit.

Veškeré projekty měst a obcí žádajících o finanční příspěvek v 1. kole dotačního řízení v programu podpory obcím a jejich příspěvkových organizací poskytujících sociální služby na území Královéhradeckého kraje (formulář C) byly také přeřazeny do 2. kola. I je žádáme o kontrolu, případně doplnění projektu.

Všechny subjekty mají možnost přihlásit se do 2. kola dotačního řízení, případně do jiných dotačních programů.

výsledky 2. kola dotačního řízení v programu podpory nestátním neziskovým subjektům poskytujících sociální služby na území Královéhradeckého kraje. Přehled přidělených částek je uveden v příloze.

 

Soubory ke stažení