Turistický portál Královéhr. kraje

KONFERENCE ŠLECHTICKÁ SÍDLA A CESTOVNÍ RUCH – HRADY, ZÁMKY, ERBY

Ve dnech 18. -19. 3. 2010 se uskuteční pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France konference zaměřující se na šlechtická sídla a cestovní ruch.

Konference proběhne za účasti významných šlechtických představitelů a dalších osobností. Přítomni budou i zástupci Dolnoslezského vojvodství, Opolského vojvodství a Banskobystrického samosprávného kraje. Zahájení se zúčastní sám pan Královéhradecký biskup Dominik Duka. Více informací o konferenci naleznete v přílohách této zprávy (program konference, časový harmonogram a další). Konference je bez účastnického poplatku a přihlásit se můžete na adrese: www.infotourhk.cz/oprog/index.html

O den později, tedy 19. 3. 2010 začíná také veletrh cestovního ruchu Infotour a cykloturistika, kde se bude Královéhradecký kraj prezentovat spolu s šesti spoluvystavovateli (Liberecký kraj, Český ráj, Podkrkonoší, Banskobystrický samosprávný kraj, Dolnoslezské vojvodství a Hrabství kladské). V prvním kongresovém centru Aldis tak můžete získat potřebné materiály, tipy na výlety či akce, nejen v Královéhradeckém kraji.

Autor: Lucie Hučíková

Přílohy ke stažení:

Název přílohy Popis Typ Velikost
CASOVY HARMONOGRAM xls 34 kB
PROGRAM KONFERENCE doc 37 kB
TISKOVÁ ZPRÁVA doc 35 kB
POZVÁNKA pdf 109 kB
ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO